Avtoshow
Foto seanse
Potovanja
Ostali dogodki

Avtoshow Carstyling Budapest 2014

2012-budapest

Carstyling Budapest vedno postreže z vsem kar obiskovalec lahko pričakuje od šova takega tipa. Letos smo na show pripeljali našo Hondo CRX.

Poglejte več: Avtoshow Carstyling Budapest 2014

Avtoshow Carstyling Budapest 2013

2012-budapest

Carstyling Budapest vedno postreže z vsem kar obiskovalec lahko pričakuje od šova takega tipa. Letos smo se odločili, da ne bomo peljali naših vozil na ogled ampak event obiščemo zgolj kot obiskovalci.  

Poglejte več: Avtoshow Carstyling Budapest 2013

Rivignano Motor Expo 2012

2012 rivignano Lanski obisk njihovega eventa je zaznamoval močan dež zato smo se vsi razporedili po tamkajšnjih lokalih in počakali na konec dneva. Letos pa je bilo vreme zelo naklonjeno in show je zaživel v polnem sijaju. Prijetna lokacija, dolge ozke ulice z značilnimi majhnimi lokali, picerijami in slaščičarnami pač tipično Italijansko. 

Poglejte več: Rivignano Motor Expo 2012

Maximus 2012

2012-maximus Odločili smo, da po dolgem času ponovno obiščemo enega od domačih show-ov. Tako smo se odpeljali v Mursko Soboto, da pozdravimo bivše sotekmovalce in spijemo kako pivo. Hitro se nas je našlo nekaj starih lisjakov in beseda da pivo, pivo pa še eno pivo.

Poglejte več: Maximus 2012

Avtoshow Carstyling Budapest 2012

2012-budapest

Po pravici povedano je to dogodek, ki se ga vsako leto najbolj razveselimo. Njihov sloves se hitro širi tudi drugje po evropi in letos se je show razširil iz enega paviljona na štiri, kar je skupno pospravilo nekaj več kot 800 avtomobilov in motorjev.

Poglejte več: Avtoshow Carstyling Budapest 2012

Tuning World Bodensee 2011

2011-bodensee Največji in verjetno najodmevnejši tuning&styling dogodek v Evropi Tuning World Bodesee resnično postreže z ogromno maso avtomobilov in razstavni prostor pokriva kvadrature za 2 dni ogledovanja. Kljub svoji veličini pa smo se domov odpravili z mešanimi občutki. Spremljevalni program, hostese in gostoljubje so zadeve, ki so pokvarile oceno show-a. Če primerjamo zadnje našteto so Madžari in Čehi velik korak pred Nemci. Klub vsemu smo se imeli lepo, prava družba in vzdušje je v končni fazi tisto kar največ šteje.

Poglejte več: Tuning World Bodensee 2011

Avtoshow Carstyling Budapest 2011

2011-budapest

Po lanskem obisku show-a kjer smo se prav vsi imeli odlično je napočil čas, da ponovno obiščemo našo najljubšo destinacijo. Letos se je iz število Slovenskih predstavnikov povzpelo iz 3 na 7 in ponovno smo bili vsi navdušeni nad vsem doživetem. Lepi avtomobili, brhke hostese in pester program enostavno ni moč pogrešati , na koncu dneva pa od vsega dogajanja prija počitek v hotelski sobi. Glede na odličnost dogodka ne dvomimo, da se bo v prihodnje številka Slovenskih predstavnikov še povečala. Organizatorjem kapo dol za odlično izpeljan showin zahvala za gostoljubje.

Poglejte več: Avtoshow Carstyling Budapest 2011

Bamboo Beach Umag 2010

2010-umag Club Special iz Kopra je letos pripravil zelo prijeten show na morju. Vroče sonce, morje, lepi avtomobili, dobra družba, odbojka na mivki in hladna pijača. Kaj sploh še ostane velikim?

Poglejte več: Bamboo Beach Umag 2010

Tuning Salon Brno 2010

2010-brno Letošnje leto smo bili kar aktivni, saj smo sodelovali v domačem PDP prvenstvu, kjer je Honda CRX že tretjič zapored osvojila naziv državnega prvaka, poleg Slovenskega prvenstva pa smo se udeležili tudi nekaj tujih show-ov. Sezono smo zaključili z obiskom Češkega Brna, kjer smo bili priča lepemu številu vrhunskih predelav. Še bolj kot s samimi avtomobili pa so nas Čehi presenetili z njihovimi domiselnimi in estetsko pripravljenimi razstavnimi prostori. Za zaključek letošnje sezone lahko rečemo, da sta bilas how-a iz Budimpešte in Brna razred zase.

Poglejte več: Tuning Salon Brno 2010

Avtoshow Ljubljana 2009

2009-ljubljana Zaključek državnega prvenstva v STR se po tradiciji odvija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Največji, najbolj pester in najodmevnejši tuning & styling dogodek pri nas je vedno obiskan z več tisočo glavo množico privržencev predelanih avtomobilov, ki si poleg samih jeklenih konjičev ogledajo tudi pester spremljevalni program, no povsem jasno so na tarči moške populacije predvsem mične hostese in teh je moč zaslediti na vsakem koraku. Na tem showu smo se prvič okronali z nazivom državnega prvaka v najvišji kategoriji STR Extreme PRO.

Poglejte več: Avtoshow Ljubljana 2009

Avtoshow Carstyling Budapest 2010

2010-budapest Po dveh zaporedno osvojenih nazivih državnega prvaka smo se opogumili in se odzvali na povabilo organizatorja največjega tuning&styling showa na Madžarskem. Brez izkušenj iz tujih tovrstnih dogodkov smo se odpravili presenečenjem naproti. Že takoj ob prihodu ti postane jasno, da je nivo organizacije kar nekaj stopnic nad našimi in prav nestrpno smo pričakovali naslednji dan, ko se je vse skupaj začelo. Noro dobro predelani avtomobili, hostese, spremljevalni program,gostoljubnost organizatorja, skratka vse kar se je dogajalo je bilo za vse nas fenomenalno. Polni dobrih vtisov se bomo z veseljem odzvali tudi v prihodnje.

Poglejte več: Avtoshow Carstyling Budapest 2010

Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotkov na spletni strani.